NextNovate krijgt opnieuw specialisatie ‘Work Transformation Enterprise’

NextNovate krijgt opnieuw specialisatie ‘Work Transformation Enterprise'

NextNovate krijgt opnieuw specialisatie ‘Work Transformation Enterprise’

Google heeft ons opnieuw de specialisatie Work Transformation Enterprise toegekend. Iets waar we ontzettend trots op zijn, omdat deze specialisatie exact gaat over het doel van NextNovate. Namelijk grote organisaties (‘enterprises’) helpen om slimmer te werken met innovatieve Cloudtools.

Wat is een specialisatie?

Niet elke Google Partner heeft dezelfde expertise. Google heeft verschillende specialisaties in het leven geroepen om het voor (toekomstige) klanten inzichtelijk te maken wie hen het beste kan helpen. Elke specialisatie is drie jaar geldig, daarna moet je als Google Partner opnieuw getoetst worden. Dat is een grondig, extern geregeld proces.

Tweede keer

Begin 2020 kregen wij voor de eerste keer de specialisatie Work Transformation Enterprise toegewezen. Sindsdien zijn we flink gegroeid, maar de kern van ons werk is hetzelfde gebleven. Het is gaaf om te zien dat Google dat onderschrijft met de verlenging van de specialisatie.

Select gezelschap

Drie jaar terug was NextNovate 1 van de 20 Google Partners wereldwijd met deze specialisatie. Dat aantal is inmiddels wat gegroeid. Niet gek: Google Cloud groeit en meer organisaties gebruiken bijvoorbeeld Google Workspace. Ook meer grotere organisaties switchen naar cloudtools van Google.

Workspace bij Unicorns

Vorig jaar hebben wij onderzoek gedaan naar het gebruik van Google Workspace bij Europese ‘unicorns’, dat zijn scale-ups gewaardeerd op 1 miljard Dollar of meer. Van die snelle groeiers gebruikt 69% Google Workspace, tegenover 14% Microsoft tooling. Organisaties zoeken tools die passen bij de digital natives die ze aannemen.

Open vacatures

Een onderdeel van het behalen van een Google-specialisatie is genoeg gecertificeerde collega’s hebben. Net als Google hechten wij zelf ook veel waarde aan collega’s met de beste, meest up-to-date kennis. Wij hebben nog een aantal mooie vacatures open staan, waar je uiteraard de kans krijgt je verder te ontwikkelen en waardevolle certificeringen te behalen.

Related Posts