NextNovate krijgt opnieuw specialisatie ‘Work Transformation Enterprise’

Google Cloud heeft ons opnieuw de specialisatie Work Transformation Enterprise toegekend. Iets waar we ontzettend trots op zijn, omdat deze specialisatie exact gaat over het doel van NextNovate. Namelijk grote organisaties (‘enterprises’) helpen om slimmer te werken met innovatieve Cloudtools.

Wat is een specialisatie?

Partnerspecialisatie is de hoogste technische onderscheiding binnen Partner Advantage. Specialisaties zijn ontworpen om Google Cloud-klanten te helpen een gekwalificeerde partner te kiezen. Een partner die specialistische kennis heeft en die ook in de praktijk gebracht heeft met bewezen succes.

Tweede keer

Begin 2020 kregen wij voor de eerste keer de specialisatie Work Transformation Enterprise toegewezen. Sindsdien zijn we flink gegroeid, maar de kern van ons werk is hetzelfde gebleven. Het is gaaf om te zien dat Google Cloud dat onderschrijft met de verlenging van de specialisatie.

Select gezelschap

Drie jaar terug was NextNovate 1 van de 20 Google Partners wereldwijd met deze specialisatie. Dat aantal is inmiddels wat gegroeid. Niet gek: Google Cloud groeit en meer organisaties gebruiken bijvoorbeeld Google Workspace. Ook meer grotere organisaties switchen naar cloudtools van Google.

Workspace bij Unicorns

Vorig jaar hebben wij onderzoek gedaan naar het gebruik van Google Workspace bij Europese ‘unicorns’, dat zijn scale-ups gewaardeerd op 1 miljard Dollar of meer. Van die snelle groeiers gebruikt 69% Google Workspace, tegenover 14% Microsoft tooling. Organisaties zoeken tools die passen bij de digital natives die ze aannemen.

Open vacatures

Een onderdeel van het behalen van een Google-specialisatie is genoeg gecertificeerde collega’s hebben. Net als Google Cloud hechten wij zelf ook veel waarde aan collega’s met de beste, meest up-to-date kennis. Wij hebben nog een aantal mooie vacatures open staan, waar je uiteraard de kans krijgt je verder te ontwikkelen en waardevolle certificeringen te behalen.

Google Workspace

Maak gebruik van intelligente cloud-apps om altijd en overal sneller (samen) te werken. Op een veilige manier.

Meer blogs

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond de digitale werkomgeving. 

Je bent nu hier:

NextNovate krijgt opnieuw specialisatie ‘Work Transformation Enterprise’