Samenwerken in de cloud met zakelijke apps van Google

Alles wat nodig is om jouw bedrijf optimaal te laten samenwerken op iedere computer, tablet of telefoon. Google Workspace (G Suite) is volledig cloud native en klaar voor de toekomst.

Scroll

Slimmer samenwerken

Google G Suite

Bestanden delen in de plaats van toevoegen als bijlage, in realtime documenten bewerken met je collega’s, vergaderen vanaf de bank: het kan allemaal met Google Workspace.

Google G Suite

Centraal IT-beheer

Google G Suite centraal IT-beheer

Geen gedoe meer, met Google Workspace beheer je met het grootste gemak gebruikers, rechten of toegang, alles via de centrale beheerconsole.

Google G Suite centraal IT-beheer

Geen gedoe meer met VPN-verbindingen en bedrijfsnetwerken, met Google Workspace heb je alleen je browser nodig voor toegang tot je mail, documenten of kalenders.

Bart Zuidgeest NextNovate
Bart Zuidgeest CEO NextNovate

Een nieuwe manier van werken

Google Workspace is niet zomaar een cloudtool, het is een nieuwe manier van werken. Voorheen werden documenten heen en weer gestuurd tussen collega’s die elk iets toevoegden. In Google Workspace werken meerdere mensen samen aan hetzelfde document. Of dat nu een Google Docs, Sheet, of Slides bestand is.

Change management

Gelukkig hoef je als organisatie niet zelf het wiel opnieuw uit te vinden. Bedrijven kiezen voor NextNovate vanwege onze expertise op het gebied van change management. Lees bijvoorbeeld eens ons playbook om blijvende digitale verandering te realiseren.Meer lezen

Gerelateerde artikelen

Start het gesprek

Waar staat jouw organisatie?

Laten we beginnen met een kennismaking.

Plan een online meeting
  • Binnen 24 uur reactie
  • Online vanwege COVID-19
Martijn Veenstra NextNovate
Martijn Veenstra Sales Lead