Join onze missie!

Wij geloven dat hoe je werkt leuk moet zijn. Zowel on- als offline werken we met elkaar aan het creëren van de ultieme werkervaring. Benieuwd wat je toekomstige collega’s zeggen over werken bij NextNovate?

Leuk dat je interesse hebt in onze jobs. We snappen dat je snel wil reageren, maar vergeet vooral niet om de tijd te nemen om een goede motivatiebrief te schrijven. En natuurlijk een recent CV toe te voegen. We kijken uit naar je reactie!

We hebben een leuk kantoor in Zoetermeer, waar we nu met de coronamaatregelen uiteraard niet allemaal komen. Uit ervaring kunnen we zeggen dat het een fijne omgeving is om goed te kunnen samenwerken, dus we hopen dat we snel weer met meer aanwezig kunnen zijn. Ook bijvoorbeeld voor een goede vrijmibo of lunch.

Jobs bij NextNovate

Office Assistant

Laat je niet misleiden door de vacaturetitel want het is veel meer dan je denkt. Lees snel verder!

Bekijk vacature

Recruitment Specialist

Met jouw recruitment skills weet jij de beste (Cloud-) specialisten aan te trekken voor NextNovate. Heb jij oog voor talent en ben je een echte verbinder? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij hebben een sterke groeiambitie! Help jij ons om die waar te maken?

Bekijk vacature

Business Development Representative

Ben jij een communicatief sterk persoon en zie je overal commerciële kansen? Wil jij het onderste uit de kan halen om onze Sales (& Marketing) te stroomlijnen en te laten groeien? Onze ambitieuze groeidoelstellingen schreeuwen om jou, dus lees snel verder.

Bekijk vacature

Support Engineer

Krijg jij geen paniekreactie bij het lezen van de volgende opsomming: DNS, TCP/IP of DKIM, DMARC en SPF? En verzin je graag oplossingen voor klanten met problemen in mailboxen, accounts en rechten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Javascript Developer

Wij zoeken een nieuwe Javascript Developer! Wil jij werken voor supergave internationale klanten als Coolblue, YoungCapital, Asics, Randstad, citizenM? En heb jij passie voor het onmogelijke mogelijk maken met vooruitstrevende Cloudtechnieken? Lees dan even verder.

Bekijk vacature

Project & Change Manager

Sta je graag op het snijvlak van mens, organisatie en online technologie? Laat jij graag organisaties slimmer samenwerken en alle mogelijkheden zien van de nieuwste productiviteitstools? En wil jij alleen met de allerbesten uit jouw vakgebied werken? Solliciteer dan voor de functie van Change Manager bij NextNovate.

Bekijk vacature
Woop Woop!

Stuur ons een berichtje als je interesse hebt. We komen z.s.m. bij je terug.

Laten we beginnen met een kennismaking.

    • Binnen 24 uur reactie
    • Online vanwege COVID-19
    Joyce Eijck-Verbaan NextNovate
    Joyce Eijck-Verbaan Recruitment Ninja