Zou jij je werk wel mee naar huis willen nemen?

Als het antwoord in je huidige baan ‘nee’ is, kom dan bij ons ツ! Wij geloven dat hoe je werkt leuk moet zijn. Zowel on- als offline werken we met elkaar aan het creëren van de ultieme werkervaring. Zin in een kop koffie?

Jobs bij NextNovate

Marketing Specialist

Bij NextNovate designen wij samen met onze klanten hun digitale werkomgeving. Jij weet als geen ander aan de wereld uit te leggen wat wij precies doen en waarom je zou willen switchen naar de cloud. Dit doe je niet alleen, maar in samenwerking met ons sales & marketingteam en onze techpartners (Google, Facebook en Okta).

Bekijk vacature

Administratief Medewerker

Maken cijfers je gelukkig en heb je oog voor detail? Lees dan snel verder. NextNovate zoekt een ervaren Administratief Medewerker om ons team te versterken. Je werkzaamheden bestaan uit de financiële administratie, waaronder crediteuren en debiteurenbeheer – maar ook het onderhouden van contacten met klanten en leveranciers.

Bekijk vacature

Support Engineer

Krijg jij geen paniekreactie bij het lezen van de volgende opsomming: DNS, TCP/IP of DKIM, DMARC en SPF? En verzin je graag oplossingen voor klanten met problemen in mailboxen, accounts en rechten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Javascript Developer

Wij zoeken een nieuwe Javascript Developer! Wil jij werken voor supergave internationale klanten als Coolblue, YoungCapital, Asics, Randstad, citizenM? En heb jij passie voor het onmogelijke mogelijk maken met vooruitstrevende Cloudtechnieken? Lees dan even verder.

Bekijk vacature

Project & Change Manager

Sta je graag op het snijvlak van mens, organisatie en online technologie? Laat jij graag organisaties slimmer samenwerken en alle mogelijkheden zien van de nieuwste productiviteitstools? En wil jij alleen met de allerbesten uit jouw vakgebied werken? Solliciteer dan voor de functie van Change Manager bij NextNovate.

Bekijk vacature
Woop Woop!

Stuur ons een berichtje als je interesse hebt. We komen z.s.m. bij je terug.

Laten we beginnen met een kennismaking.

Plan een online meeting
  • Binnen 24 uur reactie
  • Online vanwege COVID-19
Martijn Veenstra Sales Lead