Looker Studio

Looker & Google Cloud Platform bieden je krachtige tools om alles uit je (Big) Data te halen

BigQuery

Een kosteneffectief datawarehouse inclusief ML en BI, eenvoudig schaalbaar

3. Change

We gebruiken wetenschappelijk bewezen methoden voor verandermanagement

2. Mensen

Wie de kracht van Cloudtools goed gebruikt, is toekomstbestendig

1. Tools

Met de juiste tools heb je controle, gebruik die data
Veel organisaties benutten nog niet de volledige kracht van de Cloud. Wat volkomen begrijpelijk is, alleen al vanwege de snelle ontwikkelingen! Wij kunnen je helpen, ongeacht waar je nu staat als het gaat om ‘Cloud maturity’. We kunnen zelfs beginnen met het centraliseren van jouw Google Cloud Platform-facturering, zodat je één factuur krijgt voor alle bestaande Cloud-projecten. Laten we bespreken wat voor jou werkt!
Bart Zuidgeest

(Oprichter @ NextNovate)

Voorspelbare Cloudkosten (FinOps)

FinOps gaat over het voorspelbaar maken van Cloudkosten. Een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor Finance, Operations & IT. Het begrijpen van de kostenstructuur van Google Cloud Platform gaat niet alleen over de factuur. Wij stellen jou en je teams in staat om het beste uit Google Cloud Platform te halen.

Onze NextNovate FinOps-experts helpen je om grip te krijgen op de huidige uitgaven, maar ondersteunen ook je Development en Infrastructure teams om kosten voorspelbaar te maken. Alles doen we met speciale aandacht voor het kostenefficiënt houden van je uitgaven, door altijd te kijken naar het verstandig inzetten van cloudresources.

Cloud en security (SecOps)

Oog hebben voor security binnen je bedrijfsprocessen en cloudimplementaties is een continue proces. SecOps is dus nooit iets eenmalig. Wij helpen bij het bouwen van veilige Cloud-apps en kunnen ook jouw eigen Security-teams helpen om Cloud-security beter te begrijpen en te onderhouden

Onze Landing Zone service zorgt voor het goed en toekomstbestendig inrichten van jullie Landing Zone: de kernconfiguratie van de Cloud bij jouw organisatie. Zie het als de fundering van de Cloud. Als die goed staat dan zijn de FinOps- en SecOps-instellingen correct geconfigureerd en up-to-date. Op die manier kunnen jullie je concentreren op het bouwen van Cloud-apps en toepassingen, om het maximale uit de Cloud te halen.

Ontwikkeling & Afstemming

Google Cloud Platform beschikbaar, betrouwbaar en veilig houden, vereist een voorspelbaar proces. En uiteraard goede afstemming tussen de verschillende betrokken teams. Hierbij is ook het Development team nodig om snel aan te kunnen passen en extra veiligheid in te bouwen. Wij helpen met al deze afstemmingen, met als resultaat een schaalbare Cloud-aanpak, waar mensen en security voorop staan.

AI integreren

We willen allemaal gebruik maken van Data en AI. Waarschijnlijk weet je ook dat zoiets makkelijker gezegd dan gedaan is. Wij helpen je met het zetten van de volgende stappen als het gaat om het maximale uit je data halen. Door het integreren van AI ben je klaar voor de toekomst. Wij helpen je quick-wins identificeren en zorgen dat je teams qua kennis up-to-date zijn. AI gaat veel verder dan alleen data en kan worden toegepast op de hele (kritieke) bedrijfsvoering.

Klaar voor de volgende stap?

Onze Cloud-experts staan klaar om jou te helpen, dus aarzel niet om contact op te nemen. Ons ervaren team heeft in en met verschillende soorten organisaties gewerkt,, klein of groot, start- of scale-ups.

Gratis Download

NextNovate’s AI Playbook

Alle AI-mogelijkheden op een rij! Van Google Duet tot Vertex AI, Tensor Processing Units, maatschappelijk verantwoordelijk AI-gebruik en zakelijk verantwoord AI-gebruik. Download ‘m snel.

Je bent er bijna