NextNovate nu ook officieel Okta-partner

Reden voor een digitaal feestje bij NextNovate: we mogen ons nu officieel certified Okta Partner noemen! De afgelopen maanden is ons team druk bezig geweest om nieuwe of extra certificeringen te behalen en ook zijn we in mankracht flink uitgebreid. Alles zodat we jullie als klanten nóg beter kunnen helpen. Hoe we dat doen in samenwerking met Okta? Dat lees je hier.

Okta & NextNovate over hun samenwerking

‘Wij denken dat NextNovate de juiste mensen en kennis in huis heeft om Okta uit te rollen bij toonaangevende klanten. Ons doel bij Okta is om organisaties veiliger te maken, zonder in te leveren op gebruiksgemak. Momenteel vertrouwen al ruim 10.000 organisaties op Okta om hun digitale interacties te beveiligen, voor zowel personeel als klanten. We zien samen veel kansen.’ – Walter Geers (Regional Director Northern Europe @ Okta)

Okta-logo

‘Door ons partnerschap met Okta uit te bouwen kunnen we grote organisaties voorzien van de beste oplossingen op het gebied van identity-management. Okta is een mooie en logische toevoeging aan (van huis uit al veilige) clouddiensten die wij leveren, zoals Google Workspace’ – Martijn Veenstra (Sales Executive Lead @ NextNovate)

Waarom Identity Management?

Okta gaat om Identity Management in de cloud. Dat klinkt misschien abstract, maar uitdagingen rond security zijn actueler dan ooit.  Zeker in een wereld waarin we steeds meer zijn gaan thuiswerken en dat ook blijven doen. Niet alleen op kantoor maar ook thuis, op locatie en onderweg moet de veiligheid van onze data gewaarborgd worden.

Normaal hebben Gmail, Asana, Slack, Zoom, Workplace from Facebook, je HR-systeem, Freshdesk, noem maar op, allemaal eigen inloggegevens nodig. Je collega’s moeten ontzettend veel verschillende wachtwoorden verzinnen én onthouden, die ook nog moeten voldoen aan strenge eisen (gekke tekens, lengte, uniek, om een paar te noemen). En als organisatie moet je het ook zien te managen: wie heeft toegang tot wat, wie is uit dienst of moet juist worden ge-onboard?

Okta stelt ons in staat om klanten een veilige oplossing te bieden voor identity management, zonder in te leveren op gebruikersgemak. Zo log je dankzij Single Sign-On slechts 1x in om vervolgens de via Okta gekoppelde apps (cloud + on premise) te gebruiken. Ook kun je eenvoudig regelen wie toegang krijgt tot wat, via het Zero Trust security model. Niet iedereen heeft de hoogste (admin-) rechten nodig voor tools bijvoorbeeld, maar we horen vaak dat zoiets lastig te managen is in grotere organisaties.

Meer over Okta. 

Benieuwd wat Okta voor jouw organisatie kan betekenen?

We helpen je graag! Start nu het gesprek of download hieronder het gratis e-book “IDaaS for dummies”.[templatera id=”9136″]

Google Workspace

Maak gebruik van intelligente cloud-apps om altijd en overal sneller (samen) te werken. Op een veilige manier.

Meer blogs

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond de digitale werkomgeving. 

Je bent nu hier:

NextNovate nu ook officieel Okta-partner