Sneller, slimmer en leuker samenwerken met Workplace

Workplace from Meta biedt krachtige tools voor sociale samenwerking en interne communicatie, alles in een voor jouw medewerkers vertrouwde Facebookomgeving met tijdlijn en likes.

Scroll

De hoogste adoptiegraad (> 85%)

Workplace from Facebook

Wat heb je aan een intern communicatieplatform als je medewerkers het niet gebruiken? Niets. Dankzij de vertrouwde Facebookstructuur werkt Workplace intuïtief en omarmt iedereen in je bedrijf deze tool.

Workplace from Facebook

Een soepele start met Workplace

start met Workplace from Facebook

NextNovate biedt als expert in integratie- en verandertrajecten van cloud-computing technologie alles wat jouw organisatie nodig heeft om Workplace ten volle te benutten. Wij helpen je zowel de technische als organisatieculturele uitrol zo soepel mogelijk te laten verlopen.

start met Workplace from Facebook

Workplace from Meta is de ideale tool om alle medewerkers binnen je organisatie te bereiken, of ze nu achter een bureau zitten of in een winkel werken

Bart Zuidgeest NextNovate
Bart Zuidgeest CEO

Workplace in actie bij Makro

Bij groothandel Makro werken 3.500 medewerkers verspreid over 17 locaties in Nederland. Op het hoofdkantoor werken 500 mensen, de rest werkt in bijvoorbeeld de winkels. Makro zocht naar een nieuwe manier om alle medewerkers in de organisatie te bereiken, juist ook de collega’s in de winkels die weinig tijd achter een computer doorbrengen.

NextNovate implementeerde succesvol Workplace from Meta bij Makro. Het sociale platform Workplace stelt Makro in staat om iedereen in de organisatie op een laagdrempelige manier te bereiken. Workplace werkt zoals social media en voelt daarom intuïtief aan voor de gebruikers.

Je CEO als ambassadeur

Een nieuwe tool implementeren is slechts een deel van het werk van ons bij NextNovate. Even belangrijk is voor ons het bereiken van maximale adoptie en blijvende verandering. Belangrijk daarbij is dat iedereen in een organisatie gebruik maakt van de tool, juist ook een voorbeeldfiguren zoals het MT. Makro-CEO Paulo Peereboom omarmde Workplace from Meta snel en besteedde er tijdens zijn Kersttour langs de vestigingen aandacht aan.

NextNovate’s playbook om digitale verandering te realiseren

Digitale verandering realiseren

De sleutel tot een goede digitale werkervaring ligt in hoe succesvol je organisatie er in slaagt om digitale verandering te realiseren. Goede tools zoals Workplace from Meta gebruiken is daarbij belangrijk, maar net zo belangrijk is het om aandacht te besteden aan veranderingsprocessen. Graag delen we met je ons gratis playbook over dit onderwerp. In 40 pagina’s leer je alle ins en outs van blijvende digitale verandering.

Wanneer Workplace?

Workplace from Meta kan in een aantal situaties een ideale aanvulling vormen op de tools die je organisatie al gebruikt, zoals Google Workspace. Als je een van de volgende vragen met ‘ja’ kan beantwoorden, overweeg dan om eens contact met ons op te nemen om te kijken hoe Workplace jouw organisatie kan helpen.

  • Wij versturen vaak @all-mailtjes om nieuwtjes te delen en dat wekt irritatie op
  • Het is vaak lastig om te weten wat er speelt in andere afdelingen of vestigingen
  • Soms wil ik iets leuks delen met collega’s, maar mailen vind ik daarvoor te heavy
  • Ik wil snel de mening peilen van mijn collega’s, maar daarvoor heb ik nu geen toolBekijk onze blogs

Inspirerend leiderschap in crisistijd: Makro’s CEO vlogt vanaf parkeerplaats

Inspirerend leiderschap in crisistijd: Makro’s CEO vlogt vanaf parkeerplaats

Paulo Peereboom, CEO van Makro Nederland, is sinds de lancering van Workplace from Facebook fervent gebruiker van het platform. Regelmatig…

Lees deze blog

Wat verwachten ‘digital natives’ van Generatie Z van hun werkomgeving?

Wat verwachten ‘digital natives’ van Generatie Z van hun werkomgeving?

Wie zijn die Gen Z’ers? Laten we beginnen met een ‘voorstelrondje’. Leden van Gen Z zijn geboren tussen 1996 en…

Lees deze blog

Centraliseer jouw interne kennisdocumenten in Workplace from Facebook

Centraliseer jouw interne kennisdocumenten in Workplace from Facebook

Al je interne communicatie op één plek De Knowledge Library is een centrale plek binnen Workplace waar je je documenten…

Lees deze blog

Meer blogs

Start het gesprek

Waar staat jouw organisatie?

Laten we beginnen met een kennismaking.

Plan een online meeting
  • Binnen 24 uur reactie
  • Online vanwege COVID-19
Martijn Veenstra Sales Lead