Hoe Connected Companies innovatie en samenwerking omarmen

‘The next big idea’ voor jouw organisatie staat al in iemands Postvak In. Weet jij al van het bestaan, of blijft het een goed verborgen geheim?

1. Minder pilaren stimuleert innovatie

Naarmate organisaties meer digitaal geïntegreerd raken en nieuwe generatie werknemers in dienst treden, zijn de verwachtingen over werk ook verschoven. Medewerkers werken tegenwoordig in veel verschillende omgevingen, van traditionele kantoren tot huiskamers tot koffiebars. En dan ook nog aan veel verschillende projecten tegelijk. Connected Companies gebruiken platforms die communicatie en kennisuitwisseling tussen groepen actief aanmoedigen – pilaren zijn er om af te breken. Juist deze kruisbestuiving tussen verschillende generaties (of functies) op de werkvloer moet worden aangemoedigd voor maximaal succes.

2. Innovatie van overal

Connected Companies begrijpen dat een idee om het bedrijf te verbeteren overal vandaan kan komen. Ze staan dan ook klaar om daarnaar te handelen! Connected Companies gebruiken platforms met transparante en doorzoekbare discussiethreads om informatie te delen. Ze moedigen tweerichtingscommunicatie tussen afdelingen en werkgroepen aan – vaarwel wekelijkse statische statusupdates! In Connected Companies mag iedereen deelnemen aan de conversatie en kunnen de beste ideeën in daden omgezet worden. Geen wonder dat de meeste Connected Companies een toename van 32% in productinnovatie melden!

3. Verbondenheid zorgt voor productiviteit

Volledig verbonden organisaties kennen een spilover-effect: het hanteren van open communicatie creëert efficiënte in andere onderdelen van de organisatie. Open communicatie vermindert namelijk de behoefte aan vergaderingen, check-ins of statusdocumentatie. In een Connected Company verspillen medewerkers hun tijd niet aan het tevergeefs proberen te bereiken van collega’s via telefoon en raakt niemand verzand in ellenlange mailconversaties. Connected Companies gebruiken zowel innovatie als efficiëntie om betere bedrijfsresultaten te realiseren.

Google Workspace

Maak gebruik van intelligente cloud-apps om altijd en overal sneller (samen) te werken. Op een veilige manier.

Meer blogs

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond de digitale werkomgeving. 

Je bent nu hier:

Hoe Connected Companies innovatie en samenwerking omarmen