Okta: Identity Management

NextNovate helpt als officieel Okta-partner organisaties veiliger te maken. Okta stelt ons in staat om elke digitale werkomgeving (met Cloud én on-premise applicaties) te koppelen, zonder in te leveren op gebruiksgemak. Single Sign-On, Multi-Factor Authentication, Lifecycle Management, User Management: lees snel verder hoe we dit implementeren en waarom jouw organisatie van deze functies kan profiteren.

Scroll

Single Sign-On

Gebruikers loggen 1x in via Okta en vervolgens start je alle applicaties in de Cloud, maar ook on premise, of mobiel. Mensen hebben aantoonbaar een slechte 'wachtwoordhygiëne', niet gek als je bedenkt hoeveel wachtwoorden je nodig hebt voor alle werk-applicaties. Single Sign-On synct met je bestaande HR-systeem of zelfs je Active Directory, het is dus ook geschikt voor Hybrid Cloud en altijd up-to-date wat betreft wie toegang heeft of niet.

Zero-trust Security

Zero Trust is een security concept dat uitgaat van het niet automatisch vertrouwen van users, devices en meer. Voorheen gingen organisaties er vanuit dat alles en iedereen in het interne netwerk veilig, trusted was, en al het externe niet. Die tijd is lang voorbij met cloud- & hybride werken. Het uitgangspunt van Zero Trust is dan ook om op een slimme manier te regelen dat intern de juiste mensen de juiste rechten hebben, in de juiste context. Op die manier gevaarlijke en schadelijke datalekken.

Identity as a Service

Okta: Identity as a service (for dummies)

Wil je meer lezen over Identity as a Service (IDaaS) en wat Okta kan betekenen voor jouw organisatie? Okta heeft een mooie '101' samengesteld met daarin een handig overzicht van begrippen en uitdagingen. Download 'Identity as a Service: for dummies' gratis op onze website.

Okta: Identity as a service (for dummies)

The Passwordless Future

Kan een veilige en simpele gebruikers-authenticatie ook zonder wachtwoorden? “A Passwordless Future” is dichterbij dan je denkt. Okta heeft met hun toonaangevende SSO en MFA ook voor jouw bedrijf de oplossing. In dit whitepaper lees je er meer over.

Wat is Okta nog meer? Ontdek het in onze video

Bekijk onze blogs

NextNovate nu ook officieel Okta-partner

NextNovate nu ook officieel Okta-partner

Okta & NextNovate over hun samenwerking: ‘Wij denken dat NextNovate de juiste mensen en kennis in huis heeft om Okta…

Lees deze blog

Hoe een identity-managementtool wachtwoordbeheer gemakkelijker én veiliger maakt

Hoe een identity-managementtool wachtwoordbeheer gemakkelijker én veiliger maakt

Werken in de cloud met Google Workspace, Asana, Slack, Zoom en Workplace from Facebook is natuurlijk fantastisch (en als je…

Lees deze blog

Meer blogs

Start het gesprek

Waar staat jouw organisatie?

Laten we beginnen met een kennismaking.

Plan een online meeting
  • Binnen 24 uur reactie
  • Online vanwege COVID-19
Martijn Veenstra Sales Lead