Veelgestelde vragen

En antwoorden waar je verder mee komt.

Wat is het verschil tussen Google MDM en Android for Work

Wat is het verschil tussen Google MDM en Android for Work?

Google for Work komt standaard met zeer uitgebreide Mobile Device management (MDM) mogelijkheden. Hiermee kan bijvoorbeeld:

• een device op afstand worden gewist
  • beveiliging worden afgedwongen
  • lees meer

Daarnaast is het mogelijk om Android for Work te koppelen aan het Mobile Device Management van Google for Work. (net als dat dit aan andere MDM providers gekoppeld kan worden) Dit voegt de volgende mogelijkheden toe:

• Applicaties op het devices qua data gescheiden van prive data
  • Device ownership afdwingen
  • Applicaties pushen naar devices
  • Een eigen appstore opzetten
  • lees meer

Let op, er zijn ook een aantal watch points verbonden aan MDM & Android for Work, bijvoorbeeld dat gebruikers met een "niet recente" Android versie een aparte app moeten installeren. Lees hierover meer in ons whitepaper.

Gratis Whitepaper Android for Work

Drie tips voor een succesvolle Bring Your Own Device (BYOD) policy.

whitepaper-screenshot
  • Veiligheidsrisico?: Zorg dat applicatie data in de sandbox blijft
  • BYOD Policy: Past dit by onze organisatie cultuur?
  • EMM van derden: Je kunt gebruik maken van EMM van derden

Download ons whitepaper

Laten we sparren

Enthousiast over de mogelijkheden om als organisatie slimmer te werken met Google Apps? Tof! Wij ook. We bieden je een gratis hang-out sessie aan met een van onze consultants. Geheel vrijblijvend!

Boek Spar-Hangout

How to reach us

info@nextnovate.com
(of contact één van onze consultants direct)

Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag

Get Social with us