Junior Sales Employee

Jij weet wat er nodig is om die nieuwe klant aan tafel te krijgen met onze Growth Manager die er een vaste klant van maakt!

Apply

Leer ons kennen

‘Live the way you work’, daar draait het om bij NextNovate. Wij geloven dat werk leuk moet zijn. Want als je wilt leven zoals je werkt, dan hebben wij ons werk goed gedaan. Wat doen we dan precies? Concreet gezien helpen wij grote bedrijven om slimmer te werken met moderne cloud toepassingen zoals Google G Suite en Facebook Workplace. En als een toepassing niet bestaat, dan ontwikkelen we ‘m gewoon zelf.

Hoe ziet een week er uit?

De week begint met een weekly standup op maandagochtend waarna je volledig up-to-date bent over wat er speelt bij NextNovate. De rest van de week is aan jou. We hebben geen vaste werktijden en omdat we geen grote organisatie zijn kun je snel schakelen tussen collega’s. We houden van gezamenlijke lunches en ook aan gezelligheid komen we niets te kort (borrels, teamuitjes etc).

Jouw taak als Junior Sales Medewerker

Jij pakt je telefoon zonder aarzeling op en in elk gesprek zie je een commerciële kans, zonder Wolf of Wallstreet te zijn. Als Junior Sales Medewerker ga je voornamelijk kansen benutten die voortkomen uit onze bedrijfs- en klantevents. Daarnaast ben je niet vies van koude acquisitie om bedrijven te benaderen over welke zakelijke oplossingen van Google en Facebook NextNovate levert en implementeert.

Een ander deel van je functie is Sales ondersteunen in de uitvoering van het werk, bijvoorbeeld bij het voorbereiden van presentaties en offertes. Andere werkzaamheden kunnen bestaan uit het updaten van CRM-tool Hubspot en zelf kleine presentaties geven tegenover klanten .

Wat je leuk moet vinden?

  • (Cloud-) technologie
  • Werken in de ICT<

Wat je moet kunnen?

  • Commerciële kansen zien en benutten
  • Communicatief vaardig zijn
  • Perfecte beheersing Nederlands & Engels

Jouw aanbod

Kom maar op met je CV en korte motivatie (!) waarom jij de beste Junior Sales Medewerker bent.

Rik van Renesse Growth Manager

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.