Workplace implementeren op afstand

Digitaal werken is ons specialisme en daarom willen we als NextNovate graag hulp bieden aan bedrijven die het nu moeilijk hebben. Wij bieden een snelle (remote) implementatie aan van Workplace from Facebook, voor sommige sectoren en organisaties zelfs gratis.

Waarom Workplace?

Interne communicatie is key in deze tijden van crisis. De razendsnelle ontwikkelingen rond het coronavirus COVID-19 vereisen snelle acties van bedrijven om alle collega’s effectief te kunnen bereiken. Zeker nu veel mensen thuiswerken. Privé weet iedereen hoe Facebook werkt en dat helpt bij de adoptie van Workplace from Facebook. De zakelijke tool heeft namelijk de look-and-feel van Facebook, maar zet je op voor veilig intern gebruik. Groepen, chat, videobellen, polls en de bekende notifications – ze zijn allemaal aanwezig in Workplace.

'De afgelopen weken hebben wij bij NextNovate ruim 10.000 gebruikers up-to-speed geholpen met Workplace from Facebook. Het is niet alleen effectieve quick-fix, maar ook een duurzame oplossing. '

Bart Zuidgeest (CEO @NextNovate)

Ons aanbod

In onderstaande video leggen we uit wat we kunnen aanbieden en hoe we bedrijven in het nauw willen bijstaan via de implementatie van Workplace from Facebook:

Ontdek de mogelijkheden

We nemen graag de mogelijkheden door voor Workplace from Facebook binnen jouw organisatie. Ook kunnen we je meer vertellen over hoe zo’n implementatie werkt. Eerder gingen bijvoorbeeld Makro en D-reizen je voor. Aan de slag
Thuiswerken: Op onze speciale webpagina zijn tips, tricks, gratis webinars en meer te vinden voor thuiswerkers.