Uitrol & Implementatie

Mensen zijn je belangrijkste kapitaal. In elke uitrol staan zij daarom centraal voor ons. Op basis van de strategische richting en kernwaarden, ontwikkelen we de aanpak die jouw organisatie naar de gewenste digitale werkervaring brengt.

Gestructureerde aanpak

Samen met de experts uit jouw bedrijf creƫren we de best passende aanpak. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben we een mensgerichte aanpak ontwikkeld die ook rekening houdt met ongeplande nevenveranderingen. Cruciaal in een snel veranderende wereld.

Onderzoek

Zelf doen we ook regelmatig onderzoek naar effectieve verandermethodes. We hebben een onderzoeksdocument gepubliceerd met de belangrijkste principes om rekening mee te houden.

'Wij streven naar 100% adoptatiegraad, bijvoorbeeld zoals YoungCapital gelukt is met Google Workspace'

Bart Zuidgeest (CEO @NextNovate)

Onze aanpak

Of het nu om het ontwerpen of implementeren van de ideale werkervaring gaat, wij vinden het cruciaal dat we jou kennen. Je processen, mensen, stakeholders, businessmodellen. Er zijn heel veel manieren om technologie in te zetten, vaak komt het echter neer op een combinatie of integratie van meerdere tools. Die koppelingen moeten – wat ons betreft – allemaal bijdragen aan jouw ideale toekomstige werkscenario’s. Daar kunnen we dan ook alle betrokkenen op creatieve manieren in meenemen – het moet namelijk wel leuk blijven.