Training & Support

Digitale organisatieverandering is voor veel bedrijven een continu proces. Wij zijn pas tevreden als veranderingen blijvend zijn. Daarom is het van belang om te kiezen voor een passende vorm van ondersteuning. Dit kan in de vorm van een derdelijns helpdesk, maar ook in de vorm van (online) training.

Welke vorm past bij jou?

NextNovate is pas tevreden als veranderingen blijvend zijn. Als alle medewerkers de kansen benutten van de nieuwe digitale werkomgeving. Onze supportafdeling staat daarom klaar om jouw ICT-afdeling te ondersteunen met vragen. Omdat wij geloven in kennis delen hebben we ook een levendige klantcommunity waarin we tips & tricks en nieuws delen en duiden.

Duurzaam resultaat

Naast organisatie-evaluaties, doen we ook regelmatig onderzoek naar wat nu het beste werkt. Digitale organisatieverandering vraagt nu eenmaal niet om een traditionele aanpak, maar om een mensgerichte benadering – passend bij de organisatiecultuur.

'Training draagt bij aan duurzame digitale verandering'

Bart Zuidgeest (CEO @NextNovate)

Onze aanpak

De beste best-of-breed-clouddiensten zoals Google G Suite en Workplace by Facebook zijn een fantastisch ingrediƫnt voor een succesvolle digitale werkomgeving. Voor ons bij NextNovate zijn ze pas het startpunt. Klanten kiezen voor NextNovate omdat wij een volledige ervaring aanbieden, inclusief integratie- en verandertrajecten. Ons doel is om jouw bedrijfsresultaat te verbeteren door de digitale wendbaarheid, verbondenheid en innovatiekracht te boosten.