Tools & Integratie

Naast Google en Facebook als technologiepartners, werken we samen met een grote diversiteit aan techbedrijven om de best passende combinatie te bieden. We pakken het beste uit de markt en integreren dat zodat het werkt voor jou. Als het niet bestaat, ontwikkelen we het zelf.

Integratie, uitbreiden, intelligentie

Dit zijn drie categorie├źn die vaak in onze gesprekken aan bod komen. Hoe kunnen we systemen met elkaar laten praten? Zijn er niet al flexibele platforms beschikbaar? Hoe maken we ons werk slimmer op basis van AI?

Ideale digitale werkervaring

Je kunt het zo gek niet bedenken of wij weten een geschikte tool voor jouw werkdoel. Ook hebben wij ontwikkelaars in dienst die hun hand niet omdraaien om de app, tool of koppeling te ontwerpen die nog niet bestaat, maar wel essentieel is voor jouw digitale werkomgeving.

'Als een tool of koppeling nog niet bestaat, ontwikkelen we 'm gewoon zelf'

Bart Zuidgeest (CEO @NextNovate)

Onze aanpak

De beste best-of-breed-clouddiensten zoals Google G Suite en Workplace by Facebook zijn een fantastisch ingredi├źnt voor een succesvolle digitale werkomgeving. Voor ons bij NextNovate zijn ze pas het startpunt. Klanten kiezen voor NextNovate omdat wij een volledige ervaring aanbieden, inclusief integratie- en verandertrajecten. Ons doel is om jouw bedrijfsresultaat te verbeteren door de digitale wendbaarheid, verbondenheid en innovatiekracht te boosten.