Channels

Maak Channels aan voor onderwerpen, teams of vestigingen.

Pages

Maak Pages aan voor statische content zoals richtlijnen, beleid en procedures.

Pages

Stel zelf je notificaties in, net zo makkelijk als op social media.
Thuiswerken brengt grote veranderingen met zich mee. Bij Riwal speelt Happeo blijvend een belangrijke rol om ons teamgevoel te behouden én om eenvoudig kennis en updates te delen, zowel lokaal als internationaal.
Kris Desmedt

(Group Manager Marketing and Communications at Riwal)

Happeo in actie bij Riwal

Wij hebben bij onze klant Riwal het social intranet van Happeo uitgerold. Riwal is een organisatie met ongeveer 2600 medewerkers, verdeeld over 75 kantoren in 16 landen. En dat niet alleen, een groot deel van de Riwal-medewerkers zit niet de hele dag achter een computer, bijvoorbeeld chauffeurs en technici. Riwal zocht dan ook een platform dat ook mobiel goed te gebruiken is. Happeo-functies zoals Channels en de integratie met Google Translate zorgen er voor dat het intranet gebruiksvriendelijk blijft, ook in de internationale context.

Snelle uitrol

Samen met Riwal en Happeo zijn we aan de slag gegaan. Vanaf het moment dat Riwal gekozen had voor Happeo en de lancering van het platform zaten slechts 4 maanden. In zo’n project is strak change management uiterst belangrijk. Wil je meer lezen over onze NextNovate-visie op change management? Download dan ons playbook over het realiseren van blijvende verandering.

Gratis Download

Using Happeo to Engage, Align & Activate

Een praktijkcase van Happeo in actie bij Riwal.

Je bent er bijna