Happeo (Google Workspace) Intranet

Happeo is een next-gen intranet die kennismanagement en interne communicatie makkelijker en gerichter maakt met behulp van templates, integraties en universele search. Happeo’s gemiddelde adoptiegraad ligt driemaal hoger dan soortgelijke platforms.

Alles op één plek

Nu veel mensen thuiswerken is interne communicatie belangrijker dan ooit. Happeo geeft de nodige structuur aan je kennismanagement en interne communicatie. Het platform is eenvoudig in gebruik en bestaat uit Channels, Pages en People (Org Chart). Happeo integreert perfect met Google Workspace, maar ook met talloze andere tools (o.a. Slack en Zendesk).

Wij implementeren Happeo bij grote organisaties zoals Randstad & Riwal.

Channels
Channels
Maak Channels aan voor onderwerpen, teams of vestigingen.
Pages
Pages
Maak Pages aan voor statische content zoals richtlijnen, beleid en procedures.
Notifications
Notifications
Stel zelf je notificaties in, net zo makkelijk als op social media.

Toevoeging op Google Workspace

Intranets worden vaak binnen (grotere) organisaties gezien als een geïsoleerd eiland. Gebruikers moeten moeite doen om in te loggen en bij te blijven. Happeo maakt een wereld van verschil. De volledige integratie met Google Workspace zorgt ervoor dat alle informatie en bestanden samenkomen op één plek (Happeo). Gebruikersprofielen worden direct gesynchroniseerd, ook op groepsniveau. Niets staat je teams in de weg om actief gebruik te maken van Happeo.

'Thuiswerken brengt grote veranderingen met zich mee. Bij Riwal speelt Happeo blijvend een belangrijke rol om ons teamgevoel te behouden én om eenvoudig kennis en updates te delen, zowel lokaal als internationaal.'

Kris Desmedt (Group Manager Marketing and Communications at Riwal)

Happeo in actie bij Riwal

Wij hebben bij onze klant Riwal het social intranet van Happeo uitgerold. Riwal is een organisatie met ongeveer 2600 medewerkers, verdeeld over 75 kantoren in 16 landen. En dat niet alleen, een groot deel van de Riwal-medewerkers zit niet de hele dag achter een computer, bijvoorbeeld chauffeurs en technici. Riwal zocht dan ook een platform dat ook mobiel goed te gebruiken is. Happeo-functies zoals Channels en de integratie met Google Translate zorgen er voor dat het intranet gebruiksvriendelijk blijft, ook in de internationale context.

Snelle uitrol

Samen met Riwal en Happeo zijn we aan de slag gegaan. Vanaf het moment dat Riwal gekozen had voor Happeo en de lancering van het platform zaten slechts 4 maanden. In zo’n project is strak change management uiterst belangrijk. Wil je meer lezen over onze NextNovate-visie op change management? Download dan ons playbook over het realiseren van blijvende verandering.

Download: Using Happeo to engage, align & activate

Case study Happeo @Riwal
Post-covid intranet