Happeo (Google Workspace) Intranet

Happeo brengt al je informatie en communicatie netjes op één plek bij elkaar. Een intern platform dat het makkelijk maakt om op de hoogte blijven, (organisatiebreed) updates te delen en makkelijker samen te werken. En het mooiste: het integreert perfect met Google Workspace.

Verbonden blijven

Happeo is social intranet om de chaos aan informatie in jouw organisatie te centraliseren. Interne communicatie is nu misschien wel belangrijker dan ooit, nu veel mensen thuiswerken. Met Happeo zorg je er voor dat je hele organisatie verbonden blijft. Het platform is overzichtelijk en bestaat uit Channels, Pages & People (Org Charts). Happeo integreert perfect met Google Workspace, maar ook met talloze andere tools zoals Slack. Zie het als een toevoeging aan je bestaande tools om je interne communicatie te stroomlijnen.

Wij implementeren Happeo bij grote organisaties zoals Randstad & Riwal.

Channels
Channels
Maak Channels aan voor teams, onderwerpen of vestigingen.
Pages
Pages
Een social intranet kan ook juist de plek zijn voor statische content
Notifications
Notifications
Zoals sociale media kun je makkelijk instellen welke notificaties je krijgt

Toevoeging op Google Workspace

Vaak is het intranet een geïsoleerd eiland binnen (grote) organisaties. Gebruikers moeten moeite doen om in te loggen en bij te blijven, waardoor het intranet automatisch aan nut inlevert. Hoe anders is Happeo! De volledige integratie met Google Workspace zorgt dat samenwerken in je organisatie een extra boost krijgt. Gebruikersprofielen worden direct gesynchroniseerd, ook op groepsniveau. Niets staat je collega’s in de weg om actief gebruik te maken van Happeo.

'Het nieuwe normaal betekent dat thuiswerken een blijvende verandering is. Happeo blijft bij Riwal een belangrijke rol spelen om ons teamgevoel te behouden en om makkelijk kennis of updates te delen – lokaal en internationaal'

Kris Desmedt (Group Manager Marketing and Communications at Riwal)

Happeo in actie bij Riwal

Wij hebben bij onze klant Riwal het social intranet van Happeo uitgerold. Riwal is een organisatie met ongeveer 2600 medewerkers, verdeeld over 75 kantoren in 16 landen. En dat niet alleen, een groot deel van de Riwal-medewerkers zit niet de hele dag achter een computer, bijvoorbeeld chauffeurs en technici. Riwal zocht dan ook een platform dat ook mobiel goed te gebruiken is. Happeo-functies zoals Channels en de integratie met Google Translate zorgen er voor dat het intranet gebruiksvriendelijk blijft, ook in de internationale context.

Snelle uitrol

Samen met Riwal en Happeo zijn we aan de slag gegaan. Vanaf het moment dat Riwal gekozen had voor Happeo en de lancering van het platform zaten slechts 4 maanden. In zo’n project is strak change management uiterst belangrijk. Wil je meer lezen over onze NextNovate-visie op change management? Download dan ons playbook over het realiseren van blijvende verandering.

Download: Using Happeo to engage, align & activate

Case study Happeo @Riwal
Post-covid intranet