Your Google Workspace management on steroids

Stroomlijn jouw activiteiten in Google Workspace met krachtige softwaretools van Florbs.

Automatiseer tijdrovende beheertaken, voorkom beveiliging bedreigingen en bescherm de gegevens van jouw bedrijf, beheer e-mailhandtekeningen centraal om merkconsistentie te behouden.

Admin Automation

Herhaalde handmatige taken en inefficiënte processen kunnen leiden tot frustratie en minder werkplezier voor Workspace-beheerders. Gebrek aan centraal overzicht en controle kan leiden tot vermijdbare fouten en verwarring. Verhoog de productiviteit en maak tijd vrij voor andere taken binnen jouw team.

Maak uitgebreide workflows voor het on- en offboarden van werknemers en automatiseer alle taken die horen bij een goede on- en offboarding
Accountdata overzetten & archiveren
Bespaar tot 2 uur per offboarding van een medewerker & verminder risico op menselijke fouten
Zorg ervoor dat nieuwe werknemers vanaf dag 1 toegang hebben tot alles wat ze nodig hebben en dat voormalige werknemers geen toegang behouden tot bedrijfsgegevens
Centraal beheren van Gmail-delegaties en e-mail doorsturen.

Security & Auditing

Weet jij wie toegang heeft tot de gegevens van jouw bedrijf? Zonder centraal overzicht en beheer van gedeelde bestanden kunnen niet-geautoriseerde gebruikers mogelijk toegang krijgen tot vertrouwelijke informatie en deze informatie zelfs wijzigen, verkopen of publiceren. Dit kan leiden tot compliance-schendingen, reputatieschade en verlies van intellectueel eigendom.

Krijg volledige zichtbaarheid van gedeelde bestanden via een gebruiksvriendelijk dashboard
Gebruik uitgebreide zoekmogelijkheden om bestanden te vinden die voldoen aan specifieke criteria (wijze van delen, type bestand, locatie, eigenaar, enz.)
Krijg inzicht in het deelgedrag van uw werknemers en identificeer waar blootstelling van gegevens kan optreden
Zoek bestanden die toegankelijk zijn voor externe gebruikers van niet beheerde e-mailproviders zoals @gmail.com en @hotmail.com maak het delen van deze bestanden ongedaan
Maak bulkacties om toegangsrechten voor meerdere bestanden tegelijk bij te werken
Zorg ervoor dat uw bedrijf voldoet aan de wetgeving met betrekking tot gegevensbescherming.

Email Signature Management

Grijp de kans om jouw evenementen en andere marketinginspanningen te promoten via e-mailhandtekeningen. Bereik een breder publiek met campagnes voor e-mailhandtekeningen en zorg ervoor dat alle e-mailhandtekeningen van jouw bedrijf consistent zijn of passen bij het komende evenement. 

Gebruiksvriendelijk platform voor het opstellen en beheren van handtekeningen
Creëer en beheer e-mailhandtekeningen voor de hele organisatie, groepen, alias adressen of specifieke gebruikers
Plan campagnes voor e-mailhandtekening om de zichtbaarheid van marketinginspanningen te vergroten en een breder publiek aan te spreken met gerichte berichten.