Google Voice

– Perfecte telefonie-oplossing voor het bedrijfsleven – Integreert naadloos met je huidige nummer en device – Al vanaf 8-10 euro per gebruiker (geen credit card nodig)

Waarom Google Voice?

Google Voice biedt alles wat u mag verwachten van telefonie en verenigt dit met alle voordelen van het internet. De gebruiker profiteert van zeer voordelig internationaal telefoonverkeer (gratis naar UK en USA), kristalheldere geluidskwaliteit en slimme integraties met andere productiviteitstools – en dat allemaal met het gemak van je bestaande nummer en device. Google Voice maakt je het werk gemakkelijker. Van automatische voicemail transcripts tot slimme koppelingen met Gmail, Hangouts Meet en Agenda is uw bredere pallet aan communicatieoplossingen altijd dichtbij.

Waarom Google Voice?

Het aantal zakelijke gebruikers van Google Voice neemt explosief toe. Voor organisaties kan Voice flexibel en schaalbaar worden uitgerold. Het activeren van nieuwe gebruikers is een kwestie van minuten en wordt betaald volgt een helder licentiemodel met maandelijkse kosten per gebruiker. Voice kan onmiddellijk wereldwijd worden geïmplementeerd vanaf iedere locatie en met minimale administratieve inspanningen.