Google Meet Hardware

Maak makkelijke en effectieve videomeetings mogelijk in de conference room. Google Meet Hardware ontketent de ware kracht van videovergaderingen.

Maak meetings makkelijk

Google Meet Hardware brengt een betrouwbare en makkelijk te installeren video-ervaring naar je vergaderzaal. De hardware is specifiek ontworpen om perfecte meetings mogelijk te maken met HD-video en -geluid, zonder zorgen.

Slim ontwerp

De Hardware voor vergaderzalen is geschikt voor elke ruimte. Zelfs een kleine Huddle Room komt goed in beeld door de groothoeklens van de camera. Ook een grote ruimte is geen probleem dankzij het systeem van automatisch inzoomen op sprekers. Je kunt zelfs verschillende microfoons aansluiten voor kristalheldere audio.

Voor in elke ruimte

De 360-graden-microfoon van de Meet Kit is speciaal ontworpen om echo en achtergrondgeluid te verminderen. Ideaal voor Huddle Rooms is dat de camera van de Meet Hardware automatisch kan inzoomen op sprekers.

Makkelijk installeren, makkelijk gebruiken

In slechts een paar minuten kun je de Google Meet Hardware installeren en verbinden met je team. De slimme Meet Kit kan zelfs diagnoses stellen bij fouten en update zelf zijn firmware en systeem. Admins kunnen op afstand het apparaat monitoren en bedienen mocht dat nodig zijn.