Cloud Summit Amsterdam 2019

Tijdens het grootste jaarlijkse evenement van Google kunnen wij natuurlijk niet ontbreken. Leer meer over NextNovate & Google wat betreft innovatie, security en open source.

Gratis inschrijven!
Scroll

Wat kun je verwachten?

Ieder Cloud Summit is een happening, wat verwacht je anders van Google? De hele dag zijn er interessante presentaties in Amsterdam RAI. NextNovate is partner van Google. Wij zijn een technologiebedrijf, gespecialiseerd in het neerzetten van de digitale werkomgeving die werkt zoals jij werkt. YoungCapital, Coolblue, OLX Group en CitizenM (+ many more) hebben al voor ons gekozen.

10 oktober belooft een leuke, leerzame en inspirerende dag te worden. Ik kijk er naar uit!

Bart Zuidgeest CEO @ NextNovate

Ben jij klaar voor 2020?

Google organiseert de Cloud Summit voor iedereen die met IT in aanraking komt op de werkvloer. De onderwerpen voor de editie van 2019 zijn innovatie, security en open source.

Samen met Google werken wij bij NextNovate aan een toekomst in de Cloud. Op 10 oktober kom je meer te weten over hoe Cloud impact heeft op jouw werk. Hoe de Cloud markten, consumentengedrag en eigenlijk de volledige IT-infrastructuur verandert.

Kom je ook langs?

Op 10 oktober 2019 komt Google Cloud Summit naar Amsterdam RAI. We nodigen je graag uit voor het grootste eendaagse Google-evenement van Nederland. Spreek met andere experts, ervaar de nieuwste technologie, leer van de ervaringen van anderen en ontmoet iedereen van NextNovate & Google.

Onze beste sprekers en experts delen er hun nieuwste inzichten met je, met speciale aandacht voor:

  • Veranderend klantgedrag
  • De toepassing van Artificial Intelligence
  • 10x versnellen van innovatie en transformatie
  • Team- en organisatieontwikkeling
  • Cloud voor jouw organisatie

Meer NextNovate

Cloud Summit Amsterdam 2019

Gratis inschrijven

10 oktober belooft een leuke, leerzame en inspirerende dag te worden. Ik kijk er naar uit om met je in gesprek te gaan!  • 10 oktober 2019
  • RAI Amsterdam
Bart Zuidgeest Founder