Acer Chromebook 14 inch LTE

Nooit meer afhankelijk van WiFi of hotspots: met de nieuwe LTE-Chromebook van Acer ben je overal bereikbaar. Deze Chromebook heeft namelijk een eigen simkaartmodem waarmee je in een mum van tijd online bent via het mobiele 4G-netwerk.

Stel je vragen

Scroll

Overal online

Nederland heeft een van de sterkste 4G-netwerken van de wereld. Volgens de Consumentenbond hebben alle netwerken (van alle providers) 93% of meer dekking. Of je nu op een Waddeneiland werkt, op de Tweede Maasvlakte mailt of in Valkenburg videobelt: overal heeft de Chromebook 314 LTE een snelle verbinding beschikbaar.

Veilig met Chrome OS

De nieuwe Chromebook 314 LTE is uiteraard uitgerust met Chrome OS. Waar Chrome out-of-the-box al veilig is, kan het nog veiliger: door de ingebouwde 4G-mogelijkheid hoef je nooit meer te verbinden met een onveilig openbaar WiFi-netwerk! Dat maakt deze Chromebook ideaal voor gebruik in de gezondheidszorg of bijvoorbeeld bij de overheid.

NextNovate werkt al jaren samen met Acer om diverse grote organisaties te voorzien van Chromebooks.

Martijn Veenstra Chrome expert

Specificaties Acer Chromebook 314 C933 LTE

  • 14″ Full-HD non-glare IPS-scherm
  • Krachtige IntelĀ® Pentium N5030 processor
  • 4GB DDR4 geheugen / 32GB eMMC schijfruimte
  • Batterijduur van 12,5 uur
  • Bestand tegen vallen en stoten
  • Adviesverkoopprijs 499 euro excl. btw

Voordelen van Chrome

Chrome Enterprise Upgrade geeft grote organisaties extra mogelijkheden voor centraal IT-beheer en security. Chromebooks zijn makkelijk in te stellen en veilig te delen. Dat maakt ze geliefd bij grote bedrijven. Zo heeft onze klant YoungCapital flink op IT-kosten kunnen besparen: hun Acer Chromebooks waren in 5 minuten te installeren in tegenstelling tot een uur voor Windowslaptops.

Start het gesprek

Meer weten over de Acer Chromebook 314 LTE?

Wij kijken graag welke mogelijkheden er zijn voor Chromebooks binnen jouw organisatie!

Plan een online meeting
  • Binnen 24 uur reactie
  • Online vanwege COVID-19
Martijn Veenstra Chrome expert