NextNovate nu Google Premier Partner

Reden voor een feestje op afstand bij NextNovate: we mogen ons nu Google Premier Partner noemen! Eerder dit jaar ontvingen we al de specialisatie ‘Work Enterprise Transformation’ van Google, maar in de tussentijd hebben we niet stilgezeten. We zijn druk bezig geweest met extra certificeringen, trainingen en ons team is verder uitgebreid. Alles zodat we jullie als klanten nóg beter kunnen helpen.

Premier Partner

Al jarenlang zijn wij bij NextNovate Google Partner en voorzien we grote organisaties van vooruitstrevende cloudtools. Nu mogen we ons dus ook Premier Partner noemen, een hele eer. En het levert leuke voordelen op voor onze klanten: betaprogramma's en informatie over nieuwe features vanuit Google bereiken ons bijvoorbeeld sneller.

Ik ben ontzettend trots op deze mooie teamprestatie en kijk er naar uit om ook de komende jaren goed samen te werken met Google en alle klanten!

Bart Zuidgeest CEO @ NextNovate

Klaar voor enterprise-organisatieverandering?

We zijn vastberaden om meer enterprise-organisaties de voordelen van Google Cloud te laten zien en hen te helpen G Suite te adopteren. Benieuwd naar onze aanpak van digitale verandering? Leer er alles over in ons whitepaper.

Start het gesprek

Waar staat jouw organisatie?

Laten we beginnen met een kennismaking. Laat je mail achter en we nemen contact met je op.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Online vanwege COVID-19
Bart Zuidgeest CEO