Project & Change Manager

Sta je graag op het snijvlak van mens, organisatie en online technologie? Wil je grote organisaties effectiever helpen (samen-) werken met de beste productiviteits- en collaboratietools? En ben je in staat zowel groot als klein te denken? Solliciteer dan voor de functie van Change Manager bij NextNovate.

Solliciteer nu

Leer ons kennen

‘Live the way you work’, daar draait het om bij NextNovate. Wij geloven dat werk leuk moet zijn. Want als je wilt leven zoals je werkt, dan hebben wij ons werk goed gedaan. Wat doen we dan precies? Concreet gezien helpen wij grote bedrijven (zoals Coolblue, YoungCapital, Asics, Randstad en citizenM) om slimmer te werken met moderne cloudtoepassingen zoals Google G Suite en Facebook Workplace. En als een toepassing niet bestaat, dan ontwikkelen we ‘m gewoon zelf.

Jouw taak als Project & Change Manager

Als Change Manager help je organisaties de cloud-oplossingen van Google en Facebook vlekkeloos uit te rollen.

Elke innovatie stuit op weerstand, al helemaal op de werkvloer. Old habits die hard. Jouw taak als change manager is om de mogelijkheden van de NextNovate tools naadloos aan te laten sluiten op de cultuur en structuur van de organisatie. We zoeken daarvoor naar de gouden combinatie van verander expert met een goede dosis tech-savviness.

Je kunt de interne bedrijfsprocessen overzien en aansturen in een cross-channel aanpak. Je stemt de communicatie, gebruiksprotocollen en timing af op de structuur en cultuur. Je kunt enthousiasmeren én overtuigen. En je hebt oog voor zowel stakeholders als gebruikers.

Dit krijg je:

  • Direct contact met grote internetbedrijven zoals Google en Facebook
  • Maak het verschil in toonaangevende organisaties wereldwijd
  • Flexibele werktijden
  • Deskundige begeleiding en opleiding binnen het bedrijf
  • Een persoonlijk groei- en ontwikkelingsplan
  • Een bovengemiddeld salaris

Voor deze functie zoeken wij Nederlandssprekende kandidaten.

Jouw aanbod

Kom maar op met je CV en korte motivatie (!) waarom jij onze nieuwe Project & Change Manager moet worden.