Junior Sales Assistant

Dagelijks gebruiken miljoenen mensen social media, bijvoorbeeld LinkedIn. Ook onze toekomstige klanten. Als Junior Sales Assistant weet jij alles van leads vinden en nurturen op internet, waarbij je ook niet vies bent om uiteindelijk de telefoon te pakken. Voor wie ga je dat dan doen? NextNovate is een niet-traditioneel IT-bedrijf, gespecialiseerd in de digitale werkomgeving.

Solliciteer nu

Leer ons kennen

‘Live the way you work’, daar draait het om bij NextNovate. Wij geloven dat werk leuk moet zijn. Want als je wilt leven zoals je werkt, dan hebben wij ons werk goed gedaan. Wat doen we dan precies? Concreet gezien helpen wij grote bedrijven om slimmer te werken met moderne cloud toepassingen zoals Google G Suite en Facebook Workplace. En als een toepassing niet bestaat, dan ontwikkelen we ‘m gewoon zelf.

Hoe ziet een week er uit?

De week begint met een weekly standup op maandagochtend waarna je volledig up-to-date bent over wat er speelt bij NextNovate. De rest van de week is aan jou. We hebben geen vaste werktijden en omdat we geen grote organisatie zijn kun je snel schakelen tussen collega’s. We houden van gezamenlijke lunches en ook aan gezelligheid komen we niets te kort (borrels, teamuitjes etc).

Jouw taak als Junior Sales Medewerker

Jij ziet als commercieel talent overal mogelijkheden voor new business, maar vooral op internet. Social media (bovenal LinkedIn) kennen geen geheimen meer voor jou, zeker niet als het gaat om commerciële kansen benutten. In deze rol ondersteun je Sales (maar ook Marketing) en heb je zeker ook genoeg mogelijkheden om je eigen stempel te drukken op de processen.

Een ander deel van je functie is Sales ondersteunen in de uitvoering van het werk, bijvoorbeeld bij het voorbereiden van presentaties en offertes. Of bijvoorbeeld het updaten van CRM-tool Hubspot en zelf kleine presentaties geven tegenover klanten.

Wat je leuk moet vinden?

  • (Cloud-) technologie
  • Werken in de ICT
  • Cijfertjes!
  • En tekst

Wat je moet kunnen?

  • Commerciële kansen zien en benutten
  • Communicatief vaardig zijn
  • Perfecte beheersing Nederlands & Engels
  • Thuis zijn op social media

Jouw aanbod

Kom maar op met je CV en korte motivatie (!) waarom jij de beste Junior Sales Medewerker bent.

Rik van Renesse Growth Manager

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.