Van WTF naar solide bedrijfsmodel

Van WTF naar solide bedrijfsmodel

Van WTF naar solide bedrijfsmodel

Same Story, same Belief. New Brand (+ Gratis Playbook over digitale verandering onderaan) “Waarom werkt deze organisatie niet efficiënter, slimmer en meer verbonden? Of in ieder geval leuker?” Dat vroeg Bart Zuidgeest zich af toen hij in 2012 in de consultancywereld werkte. En belangrijker, het was DE reden om NextNovate te beginnen dat jaar. Vanaf 2012 gaat het voor ons om het creëren van de beste digitale werkomgeving. Zodat niemand meer hoeft te roepen: “WTF, hoe kunnen we nog steeds zó werken?”

Wat we willen bereiken

Ons doel als specialisten op het gebied van de digitale werkomgeving is om een werkomgeving neer te zetten die werkt zoals jij werkt. Een belangrijke taak in een wereld vol verandering, zowel qua techniek als medewerkers.

Ons team vol specialisten

Een goede digitale werkomgeving verhoogt de efficiëntie. Daardoor kun je als bedrijf meer tijd besteden aan groei en innovatie. Ons team van 20 medewerkers – inclusief Niek Waarbroek als partner, CTO en officiële Google Developer Expert – ontwerpt samen met jou een digitale werkomgeving die voldoet aan je doelen.

Samen met jou werken we aan de ideale combinatie van mens, proces en technologie. Vanuit het geloof dat als hoe je werkt fun is, er meer tijd overblijft voor groei en innovatie. Daarom ontwerpen wij met jou een digitale werkomgeving en -ervaring die past bij hoe jij werkt en bent als bedrijf.

Gratis Playbook

NextNovate’s playbook om digitale verandering te realiseren In de afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan bij verschillende klanten zoals YoungCapital, Coolblue, OLX Group of CitizenM (+ many more). We hebben ervaren wat wel en niet werkt en waarom. Gebaseerd op deze ervaringen, interviews met sleutelfiguren en (wetenschappelijke) literatuur hebben we voor jou een gratis playbook samengesteld: Vijf essentiële principes om rekening mee te houden bij digitale verandering

{{cta(‘8cd86f3a-92bf-483a-a44f-af7dd0b8a411′,’justifycenter’)}}

Cloud Summit Amsterdam 2019

Mocht je vragen hebben / meer willen weten over onze aanpak, kom dan een koffie met ons drinken of vraag een Hangout aan. Of ontmoet ons op 10 oktober 2019 tijdens Google Cloud Summit Amsterdam:

Related Posts