NextNovate ontvangt specialisatie ‘Work Transformation Enterprise’

De afgelopen jaren hebben al veel enterprise-organisaties samengewerkt met NextNovate om slimmer samen te werken in de Cloud. Deze week heeft Google onze expertise en inspanningen verder onderschreven door ons de specialisatie Work Transformation Enterprise toe te kennen!

1 van de 20 wereldwijd

Wereldwijd helpen 2.839 Google-partners verschillende soorten klanten met Google Workspace. Slechts 20 daarvan (inclusief NextNovate) hebben de specialisatie Work Transformation Enterprise, aldus de Google Partner Directory. Deze specialisatie past perfect bij NextNovate.

Wat betekent het?

Het Google Cloud Partner Specialization Program is ontworpen om klanten inzicht te geven in partners met bepaalde bekwaamheden en bewezen successen. In ons geval: Enterprise Work Transformation.

Enterprise Collaboration

Enterprise-organisaties vragen om een eigen benadering als het gaat om de overgang naar Cloudtools, bijvoorbeeld vanwege hun grootte en globale werkterrein. Denk aan security, context-aware access of geavanceerd gebruikersbeheer. In de woorden van Google:

“Partners met deze specialisatie hebben aanzienlijk succes laten zien bij de implementatie van Google Workspace in enterprise-organisaties, waaronder het leveren van services in alle projectwerkstromen – zoals Governance, Technical, People, Process & Support” – Google on Work Transformation Enterprise specialisatie

Expertteam

Het verwerven van een specialisatie in het Google Cloud Partner Program begint met certificering. Google en NextNovate stellen beide hoge eisen aan onze experts. Om in aanmerking te komen voor een Google-specialisatie moet een bedrijf voldoen aan specifieke eisen. Zo moeten er officiële examens gemaakt worden en zijn er eisen aan de omvang van je team. Deze specialisatie krijgen betekent veel voor ons team, met daarin een van de drie Nederlandse Google Developer Experts.

Klaar voor enterprise-organisatieverandering?

We zijn vastberaden om meer enterprise-organisaties de voordelen van Google Cloud te laten zien en hen te helpen Google Workspace te adopteren. Lees meer:

  • Lees op Google.com hoe wij YoungCapital hebben geholpen bij de overstap naar een digitaal flexibele, cloud-native-organisatie met Chrome Enterprise & Google Workspace.
  • Benieuwd naar onze aanpak van digitale verandering? Leer er alles over in ons whitepaper.

Google Workspace

Maak gebruik van intelligente cloud-apps om altijd en overal sneller (samen) te werken. Op een veilige manier.

Meer blogs

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond de digitale werkomgeving. 

Je bent nu hier:

NextNovate ontvangt specialisatie ‘Work Transformation Enterprise’