NextNovate heeft derde Google Workspace (G Suite) Developer Expert van Nederland in huis

In Europa zijn er slechts 10 van; binnen Nederland 3: Google Developer Experts – Google Workspace (GDE). Niek Waarbroek van NextNovate is sinds kort de derde Google Workspace (G Suite) GDE van Nederland en daar zijn we trots op. Tijdens Google Cloud Next ‘19 in San Francisco mocht Niek officieel toetreden tot het selecte clubje GDE’s.

Wat kan een GDE?

Als GDE heb je een direct lijntje met de ontwikkelaars van Google Workspace binnen de burelen van Google. Uniek en zeer handig voor klanten van NextNovate: wanneer er bugs zijn of vragen over (toekomstige) features van Google Workspace, dan kan Niek snel schakelen met de verantwoordelijken bij Google zelf.

Streng selectieproces

Mocht je denken dat GDE worden een eitje is: think again. Een streng selectieproces gaat er aan vooraf met interviews en stemrondes in de Google Workspace-community. Niet alleen is Niek extreem goed in scripten, hij werkt ook veel met enterpriseklanten van NextNovate. Hierdoor hoort hij veel feedback, wensen en ervaringen. Belangrijke punten voor Google.

En nu?

Ook in de toekomst zal Niek blijven doen waar hij goed in is: het maken van koppelingen tussen Google Workspace en verschillende apps of tools buiten Google Workspace. Bijvoorbeeld de dynamische mailgroepen voor Coolblue waarbij medewerkers automatisch op basis van afdeling of functie worden toegevoegd aan de juiste Google Groups.

Wij van NextNovate zijn enorm trots op Niek en voelen ons vereerd dat hij onze klanten blij blijft maken.

Google Workspace

Maak gebruik van intelligente cloud-apps om altijd en overal sneller (samen) te werken. Op een veilige manier.

Meer blogs

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond de digitale werkomgeving. 

Je bent nu hier:

NextNovate heeft derde Google Workspace (G Suite) Developer Expert van Nederland in huis