Een economische analyse van Chrome OS

Een economische analyse van Chrome OS

Een economische analyse van Chrome OS

Onderzoeksbureau Forrester onderzocht de kosten en baten van gedeelde Chrome OS-apparaten en kwam tot interessante conclusies.

Forrester Total Economic Impact

Google heeft Forrester Consulting de opdracht gegeven om een TEI (Total Economic Impact)-onderzoek uit te voeren en het potentiële rendement op investering (ROI) te onderzoeken van het uitrollen van gedeelde Chrome OS- apparaten, zoals Chromebooks en Chromeboxes. Het doel van het onderzoek is om lezers een framework te bieden om de potentiële financiële impact van gedeelde Chrome OS-apparaten op hun organisaties te evalueren.

Onderzoeksachtergrond

Collega’s die gebruikmaken van gedeelde Chrome-apparaten kunnen eenvoudiger samenwerken en gegevens op meerdere apparaten openen. Om meer inzicht in de baten, kosten en risico’s van deze investering te krijgen, heeft Forrester gesprekken gevoerd met zeven klanten en enquêtes gehouden bij 236 organisaties.

Download het Rapport

In 19 pagina’s vol onderbouwde cijfers, grafieken en onderzoeksuitkomsten kom je meer te weten over de economische impact van Chrome devices in je organisatie. Het onderzoek is uitgevoerd door het gerenomeerde onderzoeksbureau Forrester.

Related Posts