Cloud Summit Amsterdam 2019

Cloud Summit Amsterdam 2019

Cloud Summit Amsterdam 2019

Afgelopen week stond RAI Amsterdam een dag in het teken van Google Cloud Summit 2019. Wij waren aanwezig en vonden het geweldig om met alle geïnteresseerden te praten en onze klanten in actie te zien tijdens de diverse Keynotes.

De kracht van Chrome

Tijdens Cloud Summit inspireerde onze klant YoungCapital het publiek al met hun Keynote over Chrome. Nu is het achterliggende artikel ook online terug te lezen op de website van Google. Als je genoeg hebt van ingewikkelde infrastructuur, wildgroei aan wachtwoorden, vage VPN’s en een uren opzettijd per laptop? Dan raden we zeker aan om het artikel eens te lezen of met ons te komen sparren over Chrome OS.  

Gratis Playbook

NextNovate’s playbook om digitale verandering te realiseren Misschien heb je ‘m gezien (of gekregen) tijdens Cloud Summit: ons Playbook over Digital Change. In de afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan bij verschillende klanten zoals YoungCapital, Coolblue, OLX Group of CitizenM (+ many more). We hebben ervaren wat wel en niet werkt en waarom. Gebaseerd op deze ervaringen, interviews met sleutelfiguren en (wetenschappelijke) literatuur hebben we voor jou een gratis playbook samengesteld: Vijf essentiële principes om rekening mee te houden bij digitale verandering

Related Posts