Cloud-native endpoint security

Cloud-native endpoint security

Cloud-native endpoint security

Chrome Enterprise beveiligt en beschermt op een innovatieve manier je gegevens. Dat terwijl IT-beheer juist vereenvoudigd is. In dit whitepaper lees hoe je dit mogelijk is en hoe het een verschil kan maken voor jouw organisatie.

Uitdagingen

De beveiliging van eindpunten is een van de grootste uitdagingen voor experts op het gebied van cybersecurity en IT-werkzaamheden. Ze krijgen te maken met lastige problemen en continu veranderende aanvallen. Traditionele eindpunten zijn ingewikkeld. Je hebt nu de kans om aan deze chaos te ontsnappen en baanbrekende verbeteringen door te voeren in de beveiliging en het beheer van eindpunten.

De klassieke chaos

Operations-teams zijn doorlopend bezig om consequente images te maken en firmware, besturingssystemen, programma’s, drivers, browsers en apps op honderden verspreide apparaten te patchen en updaten. En om alles nog wat complexer te maken: steeds meer gebruikers werken vanuit huis of onderweg, waardoor tools en processen die zijn ontworpen voor bedrijfsnetwerken steeds minder effectief zijn.

Download het Whitepaper

Cloudcomputing biedt organisaties de mogelijkheid om het model met traditionele eindpunten opnieuw te bekijken. Met een cloud-native insteek kan de beveiliging van eindpunten enorm worden verbeterd en het beheer van eindpunten aanzienlijk worden vereenvoudigd. In dit whitepaper lees je meer over de technische achtergrond.

Download: Slimmer werken met Chrome devices

Overzicht verschillende Chrome devices
De voordelen van Chrome OS voor jouw organisatie


Related Posts